MED 3 spray

Η MED 3 είναι βιταμίνη D3 που έχουμε αναπτύξει και προσαρμόσει σε φόρμουλα ψεκασμού για βρέφη και παιδιά. Ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή από του στόματος σπρέι που περιέχει εξαιρετική βιταμίνη D3 φυσικής προέλευσης, πανομοιότυπη με εκείνη που συντίθεται από το δέρμα μας. Η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη βέλτιστη ανάπτυξη υγιών δοντιών και οστών. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ψεκάστε απευθείας στο στόμα. Έχει εξαιρετική γεύση φράουλας και θα «αγαπηθεί» αμέσως από το παιδί σας.

MED 3 sprayΗ MED 3 σπρέι περιέχει 400 UI βιταμίνης D3 σε κάθε ψεκασμό.
Σαν γλυκαντικό περιέχει ξυλιτόλη, η οποία συμβάλλει στην προστασία των δοντιών.
Δεν περιέχει ζελατίνη ή γλουτένη. Το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.
Συσκευασία: 25ml (για 120 ημέρες)

Δοσολογία και οδηγίες χρήσης

1 ψεκασμός περιέχει 400 IU βιταμίνης D3 (200% ΣΗΠ *)
* ΣΗΠ Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη
Συσκευασία: 25 ml
Οδηγίες χρήσης: Σας συνιστούμε να κάνετε 1 ψεκασμό ανά ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν θα διαρκέσει για 120 ημέρες. Σε περίπτωση αυξημένων αναγκών και μόνο μετά από σύσταση παιδιάτρου, το παιδί σας μπορεί να καταναλώσει 2 ή και περισσότερους ψεκασμούς ημερησίως. Μπορείτε να ψεκάζετε απευθείας στο παιδικό στόμα ή αν θέλετε άλλη επιλογή, μπορείτε να ψεκάσετε σε κουτάλι ή να το προσθέσετε σε ρόφημα ή στο φαγητό.
Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να καταναλώσουν 1-3 ψεκασμούς ημερησίως.

Ο ρόλος της βιταμίνης D στα παιδιά

Η βιταμίνη D είναι στην πραγματικότητα μια ορμόνη, δεδομένου ότι συντίθεται στο σώμα μας όταν αυτό εκτίθεται σε ήλιο. Είναι εξαιρετικά σημαντική για τη φυσιολογική και υγιή ανάπτυξη των οστών και των δοντιών, τη λειτουργία των μυών, για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική υγεία. Λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής συνήθως δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα βιταμίνης D στο σώμα μας. Οι ειδικοί συμφωνούν, ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D δεν συμβαίνει μόνο στην περίοδο του χειμώνα, όταν είμαστε λιγότερο εκτεθειμένοι στον ήλιο, αλλά και το καλοκαίρι, αφού είμαστε σε μία συνεχή αποφυγή έκθεσης στον ήλιο, λόγω της ισχυρής ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας.
Η βιταμίνη D είναι εξαιρετικά σημαντική στην παιδική ηλικία, δεδομένου ότι η δομή των οστών είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Επειδή η βιταμίνη D στο μητρικό γάλα δεν καλύπτει τις ανάγκες του μωρού, απαιτείται συμπλήρωση εξωγενώς.
Είναι αποδεδειγμένο, ότι η καθημερινή επάρκεια βιταμίνης D προστατεύει τα μωρά από ραχίτιδα. Έτσι, η δοσολογία 10 μg βιταμίνης D (400 IU) συνιστάται, ανεξάρτητα από την εποχή. Η βιταμίνη D μπορεί επίσης να συμπληρώνεται, ακόμα και αν το μωρό καταναλώνει διατροφή εμπλουτισμένη με βιταμίνη D.
Children, who had adequate levels of vitamin D in bodies as babies, very rarely develop rickets. Supplementing vitamin D in (older) children is also needed, as it has long term (positive) effect on bone health. In times of low sun exposure, supplementation of vitamin D is even more important.
Τα παιδιά, που είχαν επαρκή επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό τους, στην βρεφική τους ηλικία, πολύ σπάνια νοσούσαν από ραχίτιδα. Η επάρκεια της βιταμίνης D στα (μεγαλύτερα) παιδιά είναι επίσης αναγκαία, καθώς έχει μακροχρόνια (θετική) επίδραση στην υγεία των οστών. Σε περιόδους χαμηλής έκθεσης στον ήλιο, τα συμπληρώματα βιταμίνης D είναι ακόμη πιο σημαντικά.
Η νεώτερη έρευνα έχει συνδέσει τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D με αρκετές σοβαρές ασθένειες. Οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι η βιταμίνη D δεν επηρεάζει μόνο την υγεία των οστών και των δοντιών, αλλά παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην αναπαραγωγή των κυττάρων. Έτσι η βιταμίνη D είναι εξαιρετικά σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Γιατί η MED 3 spray υπερτερεί ;

  • Είναι φυσικής προέλευσης και πανομοιότυπη με αυτή που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός.
  • Ο ψεκασμός προσφέρει άριστη και γρήγορη απορρόφηση στη στοματική κοιλότητα.
  • Έχει εξαιρετική γεύση φράουλας, που λατρεύουν τα παιδιά.
  • Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για χορτοφάγους.
  • Περιέχει ως γλυκαντικό την ξυλιτόλη για μέγιστη προστασία των δοντιών.
  • Έχει εύκολη εφαρμογή (ψεκασμός στο στόμα).
  • Έχει εύχρηστη συσκευασία.
  • Έχει εύκολη δοσολογία (κάθε ψεκασμός περιέχει 400iu).
  • Παρασκευάζεται με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής.
Μετάβαση στο περιεχόμενο