Τομείς Δραστηριότητας

Η STARMEL® pharmaceuticals δραστηριοποιείται ήδη στην προώθηση σκευασμάτων, για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος.
Από το καλοκαίρι του 2015 η STARMEL® pharmaceuticals έχει ξεκινήσει την προώθηση σκευασμάτων για παθήσεις παιδιατρικές, καρδιολογικές, ΩΡΛ, παθολογικές, οδοντιατρικές.
Επίσης η STARMEL® pharmaceuticals  έχει λανσάρει στην Ελληνική αγορά, συμπληρώματα διατροφής, καθώς και σκευασμάτων που ενισχύουν τον καταπονημένο οργανισμό. Έχει επίσης λανσάρει προϊόντα, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενηλίκων και παιδιών, τα οποία αποτελούν, παγκόσμια πρωτότυπα εμπορικά σήματα και παγκόσμιες επιτυχίες.
Στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2017, η STARMEL® pharmaceuticals  εισήλθε στην αγορά του logistic, δημιουργώντας νέες εγκαταστάσεις υπερσύγχρονης κατασκευής και οικολογικής λειτουργίας. 

Νέοι τομείς δραστηριότητας

Από το πρώτο τρίμηνο του 2018 η STARMEL® pharmaceuticals, αναλαμβάνει με το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικά τμήμα πωλήσεών της, την προώθηση προϊόντων άλλων εταιριών.
Το τμήμα marketing της εταιρίας, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνεργαζόμενες φαρμακευτικές εταιρίες και μαζί με το τμήμα του digital marketing, αποτελούν την «αιχμή του δόρατος», για την επιτυχία της επόμενης πενταετίας.
Σε συνεργασία με ερευνητικά εργαστήρια, παγκόσμιας αναγνώρισης, η STARMEL® pharmaceuticals, δημιουργεί νέες πρωτότυπες φόρμουλες, για την ελληνική και παγκόσμια αγορά, αξιοποιώντας το νεοσύστατο τμήμα εξαγωγών της εταιρίας.
Επίσης η STARMEL® pharmaceuticals, δημιουργεί και διαθέτει φόρμουλες, προς πώληση ή προώθηση σε «τρίτες» συνεργαζόμενες εταιρίες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο